3 november 2007

Första snön!


När det gäller årstider, speciellt vintern, så e jag lite som Lorelai Gilmore. Inte att jag kan gissa när den kommer, men religiöst glad när jag ser den :-D

Jag är nog en sån där årstidsromantiker. Visst. Sommaren är snäppet trevligare än de andra för då kan man bada. Jag ÄLSKAR att bada.
Men, när man på våren för första gången byter till en tunnare jacka,
på sommaren när man för första gången går UTAN jacka,
på hösten, när man för första gången tar fram sina benvärmare
o sen när det är riktig vinter o det inte räcker med tunn jacka med kofta under, utan man måste ha tjock, varm vinterjacka. Då e det mysigt.

Och första snön. Det finns inget i de andra årstiderna som går att jämföra med det. Det är underbart. Jag åker sällan pulka, jag har sällan snöbollskrig eller bygger snögubbar. Men ojojoj. Som jag älskar snön.
Blir till o med glad när jag måste skrapa rutorna på bilen, för det betyder att de e mysigt! Vantar, mössa, långkisar, halsduk. Fantastiskt! Åh!

Här sitter jag nu på bussen, kvart i tre på natten, på väg hem efter en massa Sangria o spel i Sumpan, har Tegan o Sara i öronen o jag bara njuter av livet!
Tidens melodi: VINTER!!

6 kommentarer:

Nicklas sa...

Halsduk! Jag hoppas verkligen på halsduksväder i år. Förr vintern var det kanske två dagar jag behövde använda den, oerhört antiklimax för mig.

Men först vill jag ha snö. Årstider och förändring är bäst.

Rombat sa...

Det borde snöa inomhus!

Frida sa...

Vad mysigt med snö! Här har den inte dykt upp ännu. Sms:a över lite. ;)

kramar.

Anonym sa...

Jag missade första snön i Stockholm. Fast iofs betyder väl det att första snön för mig inte har kommit än, utan nästa gång det snöar här så blir det första snön för mig så jag har inte missat något alls ändå.

Seabaz sa...

SNÖ!? wtf?

carmen sa...

fyfasen vad kall den ser ut! :(