7 april 2007

Nä ja ä inte bitter!

De e påsk. Flera lediga dagar i rad. Folk är med sina familjer och/eller sina respektive. Käkar mysig mat som mamma & pappa lagat eller delar en flaska vin med sin älskling.

Själv då? Jo jag sitter hemma framför datorn. Ensam. Men ja e inte bitter...

Min familj är i Västervik och har påskmys. Så här i efterhand vet jag inte riktigt varför jag inte åkte med dit. Hade vart skönt. Vad har jag här hemma?
Alla mina vänner är med sina älsklingar. Antingen kan man trippa dit som tredje hjulet eller så biter man i det bittra, mjöliga äpplet och sitter kvar hemma o kollar på House MD och Monty Pythons Flying Circus. Nej alltså; Jag är INTE bitter!

Eftersom jag inte har nåt speciellt att göra eller nån speciell att träffa så kan jag åtminstonne passa på att ställa upp för mina vänner och skjutsa hit och dit och hämta här och där. Känns bra att göra nånting snällt. Att ge nåt tillbaka. Alltså.. det där lät bittert. Jag är inte bitter.

Så.. Påskafton all by my lonesome. Har planerat att göra smal (men god så klart) korv stroganoff. Men vafan.. Kanske äter pizza i stället. Det får man när ingen ser. Så skulle jag kunna ta en cigg på vägen dit oxå. Kanske dricka en folk öl till pizzan framför TV:n... Allt för att förstärka stämnigen =) Jag är inte det minsta bitter över att jag inte har nån. Inte ett dugg. Jag älskar att vara singel just i dag! GLAD PÅSK VÄRLDEN!

Tidens Melodi: CAKE - Dime
I'm a dime
I'm fine
And I shine I'm freshly minted
I'm silver-plated I'm underrated
You won't even pick me up because I'm not enough for a local phone call
I'm a dime
I'm fine
And I shine

7 kommentarer:

Rombat sa...

Hade jag varit där kunde jag förgyllt din morgon med berättelser om ninjor och rabarber.

Karroluttan sa...

Jag hade velat va ensam, eller ännu hellre med dig =S

Skrubbaluttan sa...

=( dvärgpåsk hade vart trevligt. Nästa år.

Anosheh sa...

Du hade kunnat följa med på balett nifall du hade vart i Göteborg!

Frida sa...

Vännen, du hade fått komma hit till mig...

Skrubbaluttan sa...

Som sagt. Det var ju det där att leka med andra par och sitta där som tredje hjulet som var lite så där. Liksom att mnan är den som inte har npn som blir den som behöver bli inbjuden. Men tack för stödet =) Puss o Kram alla.

Leelo sa...

En goo kram till en goo tjej

*kram*