19 april 2008

Man kan GRILLA!


Det är april o det SKA vara vår! Vad bättre en lördag än att dra ihop en spontan grillpremiär? Mums!

17 april 2008

Do I LOOK like an Umbrella???


Allvarligt.
Vad är grejen?
Vem uppfann den fasta duschen?
Vem tänkte att "det räcker bra om det strilar lite vatten rakt uppifrån, folk e ändå inte smutsiga nånannanstans än på hjässan"

Det finns många saker jag avskyr med offentliga duschrum, men få saker irriterar mig så mycket som att förtvivlat försöka göra mig ren i ett. Man står där i en eftermiddag och försöker få ur schampot ur håret medan man försöker kupa händerna till en skål så man ska kunna kasta vatten och tvätta sig på...andra ställen. Hur gör folk? HUR?

Står de på händer? Kanske vore nåt att prova faktiskt. De gånger jag tränat på lunchen nu så är de ändå inte så mycket folk.. nog borde man kunna... Näe.. inte faan vill jag spräcka skallen på klinkersgolvet.. Då har jag hellre tvål i brödet.

Jisses!

2 april 2008

I feel alright (?)

Ni kan lugna ner er. Jag dog inte! Men jag trodde det ett tag där i lördags. Framför allt tyckte jag väldans synd om mig själv. Men jag överlevde.

Jag diagnosticerade mig själv och startade en behandling med antibiotika. Hur fick jag tag på det? Är jag nån form av läkemedelstjuv?

Nej då. Jag var i Indien och fick host-sjukan där, gick till apoteket, beskrev mina besvär och fick just Amoxycillin. Det funkade bra och fort och eftersom jag vet att jag brukar få så här lite då och då så köpte jag med mig en extra kur hem. Så. Jag mår bättre. Hostar fortfarande men det gör i inte ont längre. Förutom att jag fått träningsvärk av natthostandet. Natten till måndagen hostade jag så mycket att jag chockade mig själv till och med. Typ 3 timmar i sträck. SOmnade av utmattning vid halv 4 tiden. Farbror doktorn skrev ut Cocillana-Etyfin och nu är det lättare att sova. Cocillana-Etyfin är jättegott. Mums!

Man kan ju tycka att jag borde ta reda på mer om min hosta. Jag har hostat mer eller mindre konstant i drygt ett år. KOL? Lungcancer? Förmodligen...
Men.. som en mycket vis man en gång sa: No Diagnose - No Disease.

Nu blev jag röksugen.