25 januari 2008

Framtiden är ljus


Den här lilla kickan ska den första mars börja på ett nytt jobb!

21 januari 2008

Goa Gummor - Säsong 2



Nu har jag tatt ändan ur vagnen och laddat upp alla bilder från Goa. SÅ den som vill kan Läsa och titta sig igenom resan i Min Bilddagbok. Klicka antingen på den 27 december i kalendern till vänster när du kommer in i dagboken eller på "Album", oxå till vänster på sidan...

Ja... Så klickar man på första bilden, den på Discovodkan från absolut och vips har man börjat bilderboken. Håll till godo, kommentera gärna!



Tidens Melodi: Rhianna - Umbrella

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh eh eh-eh)

20 januari 2008

Söndag!


Söndag med regelrätt bakismys hemma hos Roger o Hanna. American Idol, Trailer Park Boys, godis, pizza på väg från U.S. pizza... Good Times!

16 januari 2008

Home Sweet Home


Ja... Sverige. Här bor jag. Jag känner mig oinspirerad.
Jag vill tillbaka till landet utan trottoarer och asfalterade vägar.
Tillbaka till stranden. Till solen. Till lata dagar på en solstol.

Smörja in sig med SPF 15 och kokosolja. Få sand överallt. Ha inbakade flätor dygnet runt. Pruta. Äta Veg nudlar och Korma. Åka taxi med hundar. Gå på marknad. Äta trerätters middag med öl OCH generöst med dricks för mindre än 100 spänn.
Jag vill bada i havet. Ha som största beslutssvårighet att välja resturang. Träffa folk att prata engelska med. Beställa roomservice; En kanna kaffe och chilli/cheese-toast, allt för totalt 20-25 spänn inkl dricks till personalen.

Dodga kossor på gatan. Köpa kräm i pyttesmå burkar för 1 kr. Säga "Maka Naka" till försäljare på stranden. Dricka Blueberry Breezers. Dricka en massa Kingfisher. Gå på skumma klubbar bara för att inse att man hellre går till baren man alltid hänger på för där är trevligare och lugnare.
Vakna skittrött o bakis men ändå promenera 40 minuter bort till "rätt" ställe på stranden. Gå o lägga mig full och nyskrattad. Ligga i bikini o kolla på solnedgången.

Jag vill tillbaka till Goa.