19 december 2007

Sussa Koja

Undra om det skulle vara mysigt att bo i koja... Få saker låter ju så mysigt som "koja". Jag tror det vore trevligt. Om den var bra tempererad. Och det inte kunde komma in några läskiga djur.
Som fåglar. Det vill jag inte ha i min koja.

Kanske en shar-pei skulle få bo där om den inte hårade på mig. Blev inspirerad av Terjes blogg i dag. En sån hund vill jag klappa. Den skulle passa i en koja oxå. Fast den kan inte klättra i träd säkert.. så man får ha en bra trappa till den.. Fast.. då kan ju björnar och sånt klättra upp...... Nu måste jag tänka om.. Ok. Hunden och jag får åka rep-hiss upp och ner i kojan. Den måste gå snabbt så att vi kan fly upp om vi vart ute och rastat och blitt jagade av en björn.

Sen på morronen när man ska gå upp så kan hunden skälla bort fåglarna som försöker äta mitt nybakta bröd. Brödet har Karro bakat. Hon bor i kojan med mig och hunden.
Åh! En koja! Vad mysigt!

16 december 2007

Vem kan? Ankan!



Jag o Karro snackade om att vi har dåligt med sommarkläder, speciellt kjolar. Jag har endast en som går till knäna alla andra är kortkorta och bärs endast med leggings och det är lite för varmt i Goa för att strutta runt i nylon. Vi beslutade att köpa tyg och
sy våra egna kjolar. Så i kväll gjorde jag dessa, helt själv!


Jag är så stolt och duktig! Har idéer till en rosa och en brun kjol oxå. Men första ska vi sy två st prickiga kjolar var. Hurra! 4 kjolar för 230 kr var. Det är helt ok!

Tidens Melodi: Eddie Vedder - Society
There's those thinking, more-or-less, less is more
But if less is more, how you keeping score?
Means for every point you make, your level drops
Kinda like you're starting from the top
You can't do that...

Society, you're a crazy breed
Hope you're not lonely without me...

12 december 2007

Det gick i Kras!


Jaha, vafan. Nån har slagit in min ruta på bilen i natt. Har rattkrycka så att man inte ska kunna stjäla bilen, inget i den att stjäla. Det har blivit stulen två ggr utan att man sett hur de tatt siog in så uppenbarligen är den lätt att öppna.

Så VARFÖR slå sönder rutan?!?!? GAAAAAAAAAAAAAAAH!

Jag har inte råd! Det går på försäkringen så det blir "bara" 1700 spänn i självrisk. Men 1700 spänn är skitmycket pengar så här före jul och Goaresan. jag blir galen :(

Tack op lov har jag vänner som är villiga att låna mig pengar så jag ska få låna av Rickard och får betala tillbaka i januari. Tack gode Gud för vänner!

5 december 2007

Jag vill ha Mer Betnér!

I går fyllde jag år och Roger & Hanna gav mig suprisepresenten att vi var på Intiman och såg Magnus Betnér. Han är så jäkla bra. Skrattade konstant i 1½-2 timmar.
Humor med sjukt mycket tanke. Alla borde se honom. Alla. Jag tror världen skulle bli en bättre plats då.



I dag var Maria på jobbet och hon gav mig den här jättefina sparankan!
Det är ganska trevligt att fylla år trots allt =)

3 december 2007

Viggoloo!!!!

Som jag älskar den här lilla pojken!