30 maj 2007

Stackars mig


Fick migränattack igår. Tog medicin o fortsatte jobba. Nu har dagens migränkänningar blivit värre o jag har halsbränna. Kan det hjälpa med ett par nappar, en samarin o en banan? Håll tummarna för mig.

26 maj 2007

Lyxvilla!


Här är vårat underbara tält!

25 maj 2007

Roskilde baby!!!


Nu är det klart! Biljetterna är köpta. I år blir det äntligen av igen! Har varit varje år sen -95 förutom -01 o -06. Det var konstiga somrar. Halva på nåt sätt... Men i år blir det äntligen av! Jag o Karro är de enda från det vanliga gänget. Alla andra ska gifta sig eller har småbarn. Men vi åker ändå med några andra goda vänner. Vi ska bo ensamma i ett gigantiskt familjetält som rymmer sex personer o har ett uppehållsrum för "hela familjen". Haha! Sex meter i diameter är det. Perfekt för två små dvärgar med sjukligt mycket packning ;-) Hurra!

Godmorgon?


Ja lite i alla fall. Kom upp i tid tack vare Karro som ringde o väckte mig o tålmodigt pratade snällt om ditt o datt i tjugo minuter tills jag gick upp! Så jag han duscha, ta fram kläder till helgen (kommer sova hos Karro) o så tror jag att jag har en bra hårdag. ;-) och bäst av allt, lönen kom idag o då har man förtjänat en underbar kaffe från sju elva på väg till jobbet. Än så länge har det vart en lyckad morgon!

22 maj 2007

My Sticky Shoes...

Nu ska jag vara lite som mina vänner Carre och Karro och Lisa och även lite som Alma.

Kolla här!! Vilka fiina! Jag vill ha!



och de här!



O boy. Ge mig! De äversta kostar bara 140 spänn å Din Sko. De understa 380 spänn.. Finns ett par silverpumps oxå som jag såg i senaste numret av en tidning, de ska kosta 360 spänn elelr nåt har jag för mig men jag hittar inte bilden.. hoppas jag hittar dem i affären.. Om jag inte äter nästa månad kanske jag har råd.

Ska ut med dryga 3000 spänn utöver det normala.. Suck.

19 maj 2007

Yo


Man får la vara som man vill? Jag är som jag vill. I västervik små full. Ok. Full. Men gla. O sjungen. Är inte DET trevligt?

17 maj 2007

Get your socks off


Jag o Karro spelar strump-memory. Ett mycket avancerat spel. Många bitar saknas. Mystiken här hög. VEM har tagit makarna?! Vem? Erkänn nu!

13 maj 2007

We are brothers


Min bror. Den bästa. Absolut bästa.

Bruden


Tre snygga blondiner. Vem kan låta bli att vara glad nu?

Tar du denna...


Fyra bröllop o en begravning. Här e vi på det första bröllopet. Lina o Rickard blir Herr o Fru. Fantastiskt! Jag o Karro springer loss i likadana klänningar o Lisa e toastmaster o springer runt o ser till att allt fungerar. Allt e MYCKET väl!

9 maj 2007

7 maj 2007

Godnatt!


I morron e en annan dag. Sov nu!

6 maj 2007

Konstigt


Vår replokal är en riktig konsthall. Inte konstigt att det skrivs så bra musik där :-D

5 maj 2007

Let.s Walk!


Jag o Karro ska snart gå en12.6 km runda.här ska det bli steg! Heja oss!

1 maj 2007

Puss!


Här är två av mina favoritpersoner!