25 oktober 2006

Crashlandning

Min & Rogers mamma fyllde år i måndags. Vi var därmed så klart hemma hos päronen och firade henne. En stund innan vi skulle åka hem satt jag på mammas pilatesboll och vinglade.

- Akta inredningen, sa Roger
- Akta så du inte har sönder nåt, sa pappa
- Tss, tänkte jag

3 sekunder senare trillar jag bav bollen bakåt och slår sönder deras balkongdörrsruta med huvudet....... PANG! KLIRR! Ooops... Glas överallt.

O_=

Hade kunnat sluta riktigt illa faktiskt.. men nu kan vi ju skratta åt det i stället. Det är roligare att skratta.

Det är dock väldigt synd om mig. Är sjukis, mår riktigt skrutt i hela kroppen, känns lite som om jag är ett löskokt ägg. Jävla förkylning. Är på jobbet dock. Har suttit här och vibrerat i två dagar. Känns nu som om jag nog kommer gå hem och däcka innan dagen är slut. Det är för jobbigt.

Vill vara frisk i helgen oxå. På fredag ska vi ut och käka och dricka öl med lunchgänget, ska bli sjukt roligt, bästa människorna på hela företaget, de gör att det bilr roligare att gå hit överhuvudtaget. =D

På lördag är det dags för Hillaz första gig sen 8 juni och då måste man ju vara i toppform! Vi spelar på Desert Rose på Landsvägen i Sundbyberg, kom förbi och lyssna vettja. Bästa idén för helgen ;)


Dagens låt: Imogen Heap - Hide and Seek

Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
Crop circles in the carpet, sinking, feeling.
Spin me round again and rub my eyes.
This can't be happening.
When busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy.

22 oktober 2006

Javoll!


Det är fest. Fest med temat: TYSK! Karro har sytt dräkter till oss heja dagen. Vi är fryntliga tyroler. Härliga tider! Värsta jobbet att sy kjolar o västar med knytning. Karro e fantastisk. Vi var klart bäst klädda på festen. Nu: MER ÖL!

18 oktober 2006

Good Vs Evil

Bet av en tand i måndags. Den var där när jag borstade den på morronen men sen när jag åt skorpor på morronmötet på jobbet så upptäckte jag att halva var borta! O_o

Lyckades få en tandläkartid nästan direkt så jag var där i går morse. Jättesöt 30+ kille som oxå var väldigt duktig och fick mig att känna mig lugn. 1235 spänn landade det på . Skit. Sen gick jag till bilen för att åka till jobbet. P-bot 450 spänn. Skit.

Så.. vad är då roligt i livet just nu? Förra veckan var trevlig. torsdag-fredag hade hela avdelningen kick-off och det var väligt intensivt konfererande men också festande och jävligt roligt. Efter det var man bra mör så jag och Maria drog hem till mig och kollade på film och floffade i mysbyxor. Det blev mycket film under helgen.

Lucky Number Slevin - Fantastisk, lite annorlunda film med bla Josh Hartnett, Lucy Liu och Bruce Willis.

Transamerica - En film om en man som blir kvinna och får kontakt med sin son. Rolig och fin.

In Her Shoes - Årets kanske mest felkategoriserade film. Komedi står det, och att det ska vare en av årets roligaste tjejfilmer... Visst, den var jättebra och visst fniossade man lite i bland, men det var ett tydligt DRAMA! Wierd...

Just like Heaven - En jättemysig film med bla Reese Witherspoon och Mark Ruffalo. Man har sett trailern massor med gånger och tänkt att man har sett hela filmen redan men den var verkligen jätterolig! Och spännande trpts en stor dos förutsägbarhet. Derssutom en film med han som spelar Napoleon Dynamitei en biroll KAN inte vara dålig! =)

Så.. Film! Underbart!

Pappa fyllde år för några veckor sedan och på lördagen genomförde vi hans present. Jag, Roger, Hanna, mamma, pappa och morfar var och såg AIK-Helsingborg på Råsunda. Jävligt intressant och spännande match. Vi vann med 1-2.. Förutom att i sista sekunden blir det ett självmål.... Så jävla snopet..... Usch :(
Tur att vi hade fortsatta planer som muntrade upp oss, vi drog hem till Roger & Hanna o käkade jättegoda chillitacos och drack vin & öl.

Här är jag o mamma o pappa, och morfar i bakgrunden. Kolla så fina vi är! =) Jag älskar dom!
Photobucket - Video and Image Hosting

Norra Stå under tifot
Photobucket - Video and Image Hosting

Chillitacos, i grytan är det alltså INTE köttfärs utan en no-bean-chilli.
Photobucket - Video and Image Hosting


Jorå.. Livet har sina goda stunder!

15 oktober 2006

Suck

Trött, ska gå o sova nu. Men först dagens låt.
The Distillers - For Tonight You're Only Here To Know

i really want you to sigh
never in tune just sigh
i really want you to sigh
never in tune just sigh

just tonight i would lay here for you
just tonight i would sink here for you
just tonight i would slum here for you
just tonight i would die

i really want you to sigh
never in tune just sigh
i really want you to sigh
never in tune just sigh

where i am in the hallway small
there's a red light and a black sore
away, i say away
you'll follow me till the end
you'll swallow me till there's nothing left
i really want you to sigh
never in tune just sigh
i really want you to sigh
never in tune just sigh

12 oktober 2006

Good Times

Fem i ett. På väg hem efter att ha haft klubb. Var lite orolig ett tag att det skulle bli en skruttkväll. Skulle vart ensam där trots allt tjat på folk förutom Maria som skulle komma nån timme o banden verkade skumma o jag är inte ledig i morron förmiddag som jag brukar vara dagen efter dessa kvällar o därmed kunna festa. Men, Maria stannade kvar hela kvällen, banden var fantastiskt jävla bra o det var rätt bra med folk! Det blev med andra ord Jävligt lyckat! Tre öl o en cola blev det så det känns nyktert o lugnt så till o med. Tack Maria! Nu är det dax att gå hem o sova så man orkar vara aktiv o intresserad på Kick-Offen i morron. Godnatt!

9 oktober 2006

Pocket Princess

Jag tror jag kan vara världsklass när det gäller att ficka bilar. Kom hem från repet och förberedde mig på 45 minuters letande efter en parkeringsplats. Hittade en som var lite liten men jag gav mig på den ändå. 20 sekunder senare:
Photobucket - Video and Image Hosting

Jag är kung!

7 oktober 2006

Örebro!


Efter en lagom roadtrip har jag o Karro landat i örebro o har blivit kungligt mottagna av Frida. Hon har matat oss med fantastisk god hemlagad mat o efter några timmars tjejigt fixande, snackande o drickande ska vi nu hoppa in i en taxi o få se stan. Eller... Åtminstone dricka lite mer öl o ta oss till en lokal! Örebro FTW! Puss o kram!

6 oktober 2006

Dude! We're 29, not women!


Jaha. Klockan är snart tolv o jag har tvingat mig ur mysbyxorna för att dra ut på krogen. :-S vad är det frågan om? Jag är inte 20 längre ;-). Well. Planerna har ändrats så många gånger i kväll att jag är glad att det blev nånting i alla fall. Det ska bli kul. Först nån form av mat. Jag har nämligen glömt äta middag.... Kanske är 20 trots allt!