30 september 2006

Too sexy yao


Vi har fint besök i stockholm o i Rombats ära har jag klätt mig fint! Man får la anstränga sig lite! Ikväll är det mini-träff. Det blir goa gubbar o gummor o goa drinkar. Ibland har man det bra.

27 september 2006

25 september 2006

På väg ner

Vilket skumt år det varit hittills.... Så mycket som har hänt. En redan stor vänskapskrets har blivit ännu större. Känslostormar utan like har dykt upp snabbare än jag trodde var möjligt. Jag har fått en massa nya vänner varav några riktigt bra. Jag har förlorat några som kunde blivit bra. Jag har börjat nytt jobb som jag trivs jättebra med och blivit aktiv inom facket. Jag har "fått" en rockklubb som jag kör en gång i månaden. Folk i min omgivning har skaffat barn, blivit gravida och förlovat sig och köpt lägenheter. Jisses....

Och snart blir jag ensamboende igen, Karro har köpt en lägenhet och flyttar i november. It's the end of an era! Galet! Vi har bott i hop praktiskt taget i drygt 3 år. Kommer bli jättekonstigt när hon flyttar! Klart det ska bil skönt att slippa trängas med våra 1000-tals grejor som vi gör i dag, jag kommer ha bra mycket lättare att hålla städat t.ex och det ska bli lite skönt att "få tillbaka" lägenheten liksom. Har ju knappt bott ensam alls på hur många år som helst. Och skönt för Karro att ha ett eget hem, att inte vara inneboende på nåns golv. Men i övrigt, gud så sorgligt :( Ingen där när man ska somna eller när man vaknar. Kommer bil rätt så annorlunda.

Det kommer att påverka min ekonomi rätt hårt oxå. 2000 spänn i månaden som jag inte kommer att ha. Vet inte riktigt hur det ska gå i hop. Har insett nu att jag inte borde ha bokat resan till Goa. Men nu är det gjort och .. ja.. det är bara att inse och att försöka vara glad för det. För det kommer ju bli sjukt roligt.

Räknade precis ut att jag har 1500 spänn som ska räcka till första delbetalningen på Goa-resan och övrigt leverne hela månaden. Dvs mat.... nöje...

Ska försöka sluta använda bilen förutom på helgerna. Får cykla/gå till jobbet. Kanske kan få till så jag får hämtning till repen så jag inte behöver åka kommunalt heller. 20 spänn per SL-resa må vara billigt men det är ju typ samma (eller faktiskt mer) som om jag skulle ta bilen, alltså +-0,,, suck.. jaja. jag lär få motion i all fall. Speciellt om jag försover mig och måste springa till jobbet ;)

Blä..... Nu deppade jag ner mig totalt.... Tur att det är lunch om 5 minuter och att jag får äta med mina favvograbbar och min favvotjej! Och tur att vi får nya rikskuponger i dag så att jag faktiskt har råd att äta på riktigt!


Dagens låt: Cake - Sad songs and waltzes

It's a good thing that I'm not a star
You don't know how lucky you are
Though my record may say it
No one will play it
Sad songs and waltzes aren't selling this year

18 september 2006

Right.... It's not Right

Känner mig helt tom.

Nej det var fel, jag är full av rädsla. Och obehag. Att en så stor del av befolkningen har dessa värderingar. Att hälften av oss tycker "jag är viktigast, jag vill inte offra nåt för nån annan". Vem kan man lita på ? Ingen.

Dagens låt: Billy Bragg - There is Power in a Union

Now the lessons of the past were all learned with workers' blood
The mistakes of the bosses we must pay for
From the cities and the farmlands to trenches full of mud
War has always been the bosses' way, sir.


Money speaks for money, the Devil for his own
Who comes to speak for the skin and the bone
What a comfort to the widow, a light to the child
There is power in a Union.

8 september 2006

Flammande röd....

Säg hej till världens bästa bil! =)
Photobucket - Video and Image Hosting
Köpte henne i maj förra året, då var hon nybesiktigad utan anmärkning men hade stått avställd några år. Sen har jag kört dryga 2000 mil med henne och hon är från 1990.. så... Åkte nerväs till besiktningen i dag. Roger kom som moraliskt stöd.

Ska byta ut lamporna till skyltbelysningen och på vänster parkeringsljus, men inget jag behöver redovisa. En "bra att veta" - sak som kan vara smart att åtgärda; glapp i en krängningshammare (O_O??).

Men: Godkänd! Jag är en mycket glad anka!
Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

6 september 2006

Crave the heat

Kom precis hem från ett fantastiskt rep. Vi har varit ruggigt bra de senaste repen. Nån gång för nån månad sen eller nåt nådde vi rock-bottom repmässigt och ett tag kändes hela livet förjävligt bara för att de inte var kul att repa. Jag fick inte min terapi två ggr i veckan. Några timmars verklighetsflykt och bara..... skrika o svettas och leva.

Men nu verkar det som om att det har vänt. Det är roligt igen, jag ser fram emot nästa rep.
I dag åkte jag till lokalen nån timma innan de andra och satt och spelade gitarr för mig själv. Det har jag inte gjort sen.... ja.. det förrförra bandet nån gång för 5 år sen. Det resulterade i en ny låt! Länge sen jag skrev en låt så faktiskt. De e typ bara Loonley som jag skrivit de senaste åren, resten har Roger & Rickard gjort.
Vi har skrivit tre nya låtar bara den senaste veckan typ. Riktigt bra är de oxå. Kickar rumpa på hög nivå =)

Så.... Ja... Back to vardag. Liv på söndag kl 14 igen. Längtar.