29 augusti 2006

Oh please let me sleep it's christmastime

Är hemma sjuk. Vet inte vad det är för fel på mig. Har ont i huvudet och är jättetrött och hängig och svag och matt hela tiden och inga tabletter vill hjälpa mig känns det som. Försökte kolla på tv förut för att fördriva tiden men jag somnar bara så nu måste jag sitta här och ha det obekvämt i stället.

Förra helgen var det BF-camping ute på Värmdö. Det var så jävla lyckat att jag saknar ord. Fantastiska människor, fantastiskt väder, långa badmaraton, massor av öl, massa gitarr & sång. Bästa helgen på hela sommaren skulle jag nog vilja säga. Det tillfredställde framförallt en stor del av Roskilde-abstinensen jag hade.
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting


Nu är sommaren typ slut och det känns förjävligt. Campingen var liksom sista skriket på nåt sätt. Nu kanske det inte blir bada förrän i Goa i vinter :( JAG VILL BADA!

I helgen som gick var jag ute i Södertälje av alla ställen för att fira en kompis som fyllde 30. fest till halv 7 på morronen... Är för gammal för sånt =) Men sjukt kul hade jag i alla fall. Även om en del inslag av kvällen var något förvirrande.... Men det reder sig nog....

Så.. nu är det la bara att pigga på sig och ladda inför hösten. Som redan är här... Typ. Hur giuck det så här fort?!?!?

Veckans låt: Nick Lachey - What's Left of Me

Watched my life pass me by in the rearview mirror
Pictures frozen in time are becoming clearer
I don't wanna waste another day stuck in the shadow of my mistakes



22 augusti 2006

B-E-E-R-R-U-N Beer Run

Todd Snider är en mycket rolig kille. Har skrivit en störtskön klassiker som heter "Talking Seattle Grunge" som rätt mycket mockar min favorit-musikgenre. Han har oxå gjort låten "Beer Run". En fantastisk låt som är extremt rolig att sjunga på fyllan.

Här är den
Se, lyssna, njut!

15 augusti 2006

I've got the hummus

Den här dagen känns helt menlös. För jag har vart deppig hela dagen. Sommaren är snart slut, jag är inne på femte arbetsveckan sen semestern tog slut. Vad faan är det frågan om? Det regnar och är ruskigt ute. Jag hade nog inte brytt mig om det om det hade varit juni. Men nu.. i slutet av augusti när allt ändå är på väg att ta slut.... Suck.

Jag kan åtminstone vara stolt över att jag varje dag sen semestern kommit i god tid till jobbet och jobbat över nästan varje dag och varit sjukligt nästan obehagligt effektiv under tiden jag vart där. Så ingen har kunnat gnälla och prata bakom ryggen att jag bara kommer förs sent o bara surfar hela dagarna. In their faces, jag kan göra båda! Jag är ung och har simultanförmåga! SCHDISH!

Är oxå jättejätteglad för att jag o Karro bokat och betalt handpenningen på en resa till Goa i vinter. Det kommer bli helt underbart. Vi åker 26/12 och kommer hen 10/1. 2 veckor sol och bad och öl. Det vill jag ha. Gärna nu.. Men den som väntar på nåt gott...

Denna vecka jobbar jag bara mån-ons. Dvs bara en dag kvar för sen torsdag till söndag så är det.... brace yourselves and behold: BF-läger! Vi ska ut o tälta =) 13 pers från buffyforum.se ska ut o dricka öl och svina i 4 dagar. Kommer bli bäst! Jag skiter i om det regnar då för det är kul ändå. Och det ska bli kul som faan att träffa de där galna människorna igen, det var för länge sen. Men jag sörjer mycket för några av dem som inte kommer komma. Men... vad göra?

Ytterligare en ljuspunkt finns det i livet faktiskt, och det är så klart lilla Viggo. Han är så jättejättefin! Kan titta på honom i evigheter känns det som!

Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting

Älskar den här bilden på Lisa & Viggo
Photobucket - Video and Image Hosting

Åh! Finaste bebisen och finaste mamman. Fan. Måste träffa dem oftare. Vad håller jag på med?!?! O_O


Dagens citat:
During the Depression, my depression...uh, I was depressed there
Angel


Serendipidy's Last.fm Weekly Artists Chart

10 augusti 2006

In Da House

En bild säger mer än tusen ord.
Photobucket - Video and Image Hosting

Sebbeloo hade tråkigt i går kväll, ett internskämt ledde till ett annat som ledde till detta skivfodral. Fan. Nu måste jag o Carre börja skriva låtar =)

2 augusti 2006

Slack as Folk

Så mycket slappande det varit på senaste. Jag o Karro har legat ändlösa timmar på varsin puff framför datorn i köket. Vi har nu sett färdigt US-versionen av serien Queer as Folk, som lämnat ett stort tomrum. Vilken jävla serie. Helt fantastisk. Vill bara se om den igen. Och igen. Och igen. Men nu finns inget mer. Så för att fylla tomrummet någorlunda har vi kollat i kapp lite Medium och CSI. Inte helt dumt det heller iofs.. men det är inte QaF direkt :( Tur att vi har halva den brittiska versionen kvar i alla fall.. det är alltid nåt.
Photobucket - Video and Image Hosting

I helgen har vi så klart hälsat på lilla Viggo. Han e så liten och fin! Får nästan plats i Wiktors hand!
Photobucket - Video and Image Hosting
Har fått hålla i han oxå, det är inte ofta man får träffa helt nybakade bebisar. De är så vansinnigt små! Denna var oxå hemskt tyst och snäll när vi var där. Hoppas det håller i sig, för Lisa & Wiktors skull. Nu verkar han bara vilja äta och sova =D. Som jag!

I söndags var jag o Karro på Dropkick Murphys på Berns. Det var jäkligt kul. Drack så klart en massa öl, även på vägen dit...
Photobucket - Video and Image Hosting
Vi stod längst fram o röjde som faan. Måste gjort av med minst 10 kg och minst 100 vuxenpoäng. Så jävla roligt!

Man blev dock lite.. mörbultad. man fick kämpa rejält för att hålla sig stående så jag har enorm träningsvärk i hela kroppen, speciellt i rygg- , mag- och sidmusklerna. Crazy! Mina vita jympaskor som jag hade på mig är vidrigt smutsiga och lite lagom trasiga och jag har fina blåmärken över hela benet =D
Photobucket - Video and Image Hosting
Det kostar att röja =D
Väl spenderade blåmärken säger jag!

Dagens låt: Dropkick Murphys - Good rats

Come on all you Good Rats, we'll send you to heaven
You'll find the Pearly Gates in the froth and the foam
Cause in these vats you've made quite a creation
A potion that turned the Guinness to gold!